27.03.2017 10:23

Победа за България на Little Model Earth 2017 в Южна Африка

Видян 3346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният форум събира деца от цял свят за да обменят своите културни ценности, да завържат приятелства за цял живот и да се запознаят с културата и бита на домакините. Цяла седмица участниците и техните семейства имаха богата програма:посещение в развлекателен парк, разходка в защитен природен комплекс, сафари и среща с дивите животни на Африка, а няколко дни те пребиваваха в автентично африканско село. Право да представят България в престижния международен финал двете момичета получиха на националния конкурс Малка Мис и Малък Мистър България 2016.


Световната титла Little Model Earth 2017 Super gand prix донесе Марина Георгиева,която спечели и още три награди за най-добър вечерен тоалет, най-добър фотомодел и най-добро прдеставяне на интервюто и най-красива бална рокля. Марина е на 6 години от малкия старопланински град Твърдица. Тя се представи с отлично сценично поведение, национален костюм на прабългарска царица по идея и реализация на дизайнерката Мариета Славчева и закачлив народен танц.


При момчетата победител стана представителят на Австралия.


Йована Бошнаковска беше определена за Grand Prix 2017 в своята възрастова група. Тя завоюва и наградата за фотомодел. Йована е на 10 години, живее във Велинград, но в същност е дете на две държави – нейният баща е македонец, тя пътува много и носи най-доброто и от двете култури. Участва във волейболния клуб и в театралната трупа в града, отлична ученичка е и има разностранни интереси в спорта и учението. В Африка тя се представи с атрактивен латино танц, подготвен с помощта на Велинградския клуб по спортни танци.


България спечели и приза за най-добра национална маса. В деня на нациите българската делегация очарова гостите с типични български ястия,история и традиции,които участниците и родителите се представиха облечени в националните облекла специално изработени за българската делегация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей