01/02
13.02.2017 14:17

Устата и Маги Желязкова водят Балканския бал

Видян 1247 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иван Динев-Устата и Маги Желязкова направиха неочакван дует и ще бъдат водещи на Балканския бал, който ще избухне на 2 март в столичната "Арена Армеец".


Рапърът отдавна не крие, че има актьорски мераци, като откровено превръща конферирането в моноспектакъл и споделя, че се надява някой ден да направи авторска стендъп комедия. На 2 март ще бъде завръщането на топмоделката във фокуса на светската суматоха, след като за известно време тя се беше посветила на дизайнерски проекти. Устата и "Мисис България" вече се подготвят усилено по сценария на грандиозното шоу в многохилядната зала.


Личности от елита, световни шампиони в спорта,  дипломати и артисти изкупиха ултра ВИП местата, които ще им позволят да са максимално близо до сцената с Индира Радич, Шериф Коневич, Кеба, Неда Украден, оркестър Гуча и Кристали.  


В продължение на 8 часа най-луксозната зала в България ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон. За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители, ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.


„Ще пренесем публиката в невиждана симбиоза между ресторант, клуб и кафана!”, обещават организаторите от „Balkan Music” и допълват, че този концерт е началото на грандиозен план за целия Балкански полуостров!


Концерт с този мащаб е виждан само в „Белград Арена“ (Комбанк Арена) и в Италия, където се събраха над 25 000 човека публика!


    Първият в България концерт Балкански Бал стартира в 20 часа на 2 март, като купонът ще продължи рекордните 8 часа. Толкова мащабно събитие се организира за първи път в България. Концертът е смела комбинация от любимите балкански ритми и кулинарни вкусове, шоу и танци, емоции извън контрол и ВИП класа на организация.


Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп