Свързани новини

21.01.2017 09:01

Мелания като Джаки Кенеди на клетвата на Тръмп

Видян 2328 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп избра небесносиня рокля и късо сако с яка шал на "Ралф Лорън" за клетвата на съпруга си Доналд Тръмп като президент.


"За нас бе важно да съхраним и честваме традицията за създаване на знаков американски стил за този повод", се казва в изявление на компанията от САЩ, предаде АП.


 прибрана коса, дълги сини ръкавици от велур и сини обувки с тънък висок ток, г-жа Тръмп бе посрещната в Белия дом от Барак Обама и първата дама Мишел Обама, която носеше червена рокля с къс ръкав на "Джейсън Ву". Мелания занесе подарък на Мишел в синя кутия на бижутерийната компания "Тифани".


Външният вид на съпругата на Тръмп предизвика много коментари, а някои дори я сравниха с една от най-стилните първи дами Джаки Кенеди, която носи син костюм и ръкавици на клетвата на съпруга си Джон Кенеди като президент през 1961 г.


Голямата дъщеря на Тръмп - Иванка, избра за клетвата бял тоалет на дизайнера "Оскар де ла Рента". В бяло беше и сестра й Тифани Тръмп.


"Ралф Лорън" са много от костюмите на Хилари Клинтън, марката я облече и за клетвата на Бил Клинтън през 1993 г. Днес тя също беше избрала дреха на известния дизайнер - бял костюм с панталон, подобен на този, с който беше на конгреса на демократите, когато прие номинацията им за кандидат-президент, припомня БТА.


Съветничката на Тръмп Келиан Конуей носеше вълнено палто на "Гучи" във военен стил в червено, бяло и синьо и червена шапка клош (вижте в галерията). Тя описа облеклото като "Тръмпово революционно", а други казаха, че то прилича на униформите в балета "Лешникотрошачката", коментира АП. В социалните мрежи веднага заваляха подигравателни коментари.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!