17.01.2017 09:50

Ева Шарлопова с приказно предложение за брак

Видян 3020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов ще се врече във вярност на приятеля си Стефан през май тази година.


Бизнесменът лично е потвърдил новината пред "24 часа". 29-годишната Ева, която работи в компанията на баща си, останала без дъх от изненадата, която й устроил нейният приятел Стефан навръх Бъдни вечер.


Всички били на празничната трапеза, приготвена от съпругата на Шарлопов - Бояна. "Беше много весело - хапнахме, пихме вино, играхме с децата, едвам ги удържахме да не открият подаръците. И май не успяхме, защото по едно време малкият Илия ми каза: "Не знам дали Дядо Коледа е идвал, но видях подаръците долу в мазето..."


В суматохата Ева взела малка топка от елхата, от която изскочил годежен пръстен. И докато баща й се усети какво става, адашът му Стефан паднал на колене пред любимата си и я попитал пред цялата фамилия: "Ще се омъжиш ли за мен?".


Ева, която след няколко разочароващи връзки от години предпочитала да е сама и била твърда противничка на брака, смело отговорила с "да". Но най-шашнат от всички бил баща й, който така се развълнувал, че сърцето му затуптяло учестено.


"Чак когато видях Ева с пръстена в ръката, ми светна за какво става въпрос. А като зърнах и Стефан на колене, ми стана ясно, че работата е сериозна. Веднага си сипах едно уиски съдоразширяващо", сподели бизнесменът.


Бояна Шарлопова единствена била посветена в изненадата и чаровно се подсмихвала на реакциите на всички. Тя даже избрала пръстена за Ева заедно със Стефан.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв