01.11.2016 09:51

Хищникът Емануела разкри истината за Христо

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Емануела обясни защо напи Христо и след това се затвори с него в тоалетната. Безразличен ми е, исках да му сваля маската, заяви певицата. Двамата се номинираха взаимно за изгонване.Виждах го как ме гледа от самото начало. Знаех, че ме харесва. А после заяви, че не иска да участва в сериала, защото много обича приятелката си, заяви Емануела.


 


Исках да му сваля маската и го направих. Омръзна ми да се прави на най-великия и да тичат всички около него. Мисля, че щеше да е много по-безобидно да беше изиграл сериала, каза певицата и допълни: Не го харесвам. Никак. Не. Изобщо! Вече не усещам нищо. Безразличен ми е. изпитвах удоволствие и през цялото време го гледах дали е паднал. Мисля, че си го заслужава.


 


Емануела е хищних, видях в очите й желание за отмъщение. От петък насам ме боли сърцето и за това е виновна пак Емануела, заяви Христо, който пък номинира певицата за изгонване. По думите му е бил провокиран за напиването, но той е участвал доброволно, за да даде урок на Емануела.


 Ден преди номинациите двамата се напиха зверски в Къщата, като обърнаха десетки чаши текила. Купонът им завърши зад вратата на заключената тоалетна, откъдето се чуваха сладострастните пъшкания на Емануела, пише БЛИЦ. Съквартирантите са категорични, че двамата са правили секс, тъй като преди това Еми и Ицо не криха ласките, които си размениха.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови