21.10.2016 09:55

Кой колко взе от ВИП Брадър?

Видян 3447 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заклеймен от верните фенове на шоуто като "скучноват", тазгодишният сезон на "ВИП Брадър" е излязъл доста скъп на продуцентите му, в опита им да варат в къщата пиперливи и скандални участници.. Комбинацията от звезди и псевдозвезди в предаването очевидно е неуспешна, въпреки това продуцентът Нико Тупарев е броил близо 2 милиона лева само за хонорари, пресметна "Уикенд".


Миглена Ангелова - 180 000 лв.


Най-скупа на Брадъра е излязла устата Миглена Ангелова, за която редакторите на шоуто преценили, че е удачно да привлекат срещу сумата, която им поиска. Присъствието на дамата в червено в Къщата гарантира ежедневни панаири, конфликти и интриги, заради което журналистката от Русе се разписала на договор за 180 000лв.


Ирина Тенчева и Петър Бъчваров-Ути - 100 000 лв.


Следващите на стълбичката с най-високи хонорари в предаването са така наречените връзкари - Ирина Тенчева и Петър Бъчваров-Ути, които се облажили с космическите 100 000 лв. Нико Тупарев е семеен приятел и кум на Ирина и Иван, а Ути му е първа дружка от детските години.


Емануела - 100 000 лв.


Скандалната Емануела се оказала същински таралеж в гащите на екипа.Певицата без цип на устата още в началото на година се навила да участва във ВИП сезона, само че договарянето й о влизане в къщата не било лесна задача. Емилия, както е рожденото име на певачката , първоначално подписала договор за 150 000 лв., но след това го разтрогнала и поискала четвърт милион, за да живее 3 месеца пред вяла България. Продуцентите, обаче не се поддали на рекета й и скъсали контракта дни преди старта. Така останала извън предаването, Емануела започнала преговори за по - ниска сума и в крайна сметка си стиснала ръцете с тях на "едва" 100 000 лв., но с уговорката да излиза редовно от къщата, за да изпълнява предварително поетите си ангажименти по кръчми и дискотеки.


Рени - 80 000 лв.


Колежката й Рени пък без много молене се навила да влезе във "ВИП Брадър" срещу 80 000 лв. След шумния развод позалязлата чалга звезда е решила пак да е ТОП име в попфолка, а за това няма нищо по-добро от участие в подобен формат.


Глория Петкова - 30 000 лв.


Слабо известната преди участието си във "ВИП Брадър" Глория Петкова е най-ниско платеният съквартирант, прибрал едва 30 000 лв. Моделката не разчитала толкова на парите от хонорара, колкото на славата, която ще й донесе. Шушука се, че богатите й родители се опитват да я тикат навсякъде и именно те уредили щерка си да участва в най-рейтинговото предаване.


Борислав Комсийски - 30 000 лв.


Срещу същата сума от 30 бона се разписал и никому неизвестният Борислав Комсийски, от когото продуцентите очаквали плейбойски нрав към жените, а не заспало и вяло участие.


 Алек Сандър, Георги Софкин - 30 000 лв.


30 000 лева е получил и неизвестният и забравен от всички Алек Сандър. Същата сума е взело и джуджето Георги Софкин, което напусна предаването по свое желание.


Явор Бахаров - 50 000 лв.


Излезлият Явор Бахаров се е споразумял за сумата от 50 000 лв. с Тупарев. Веднага след като получил договора, актьорът го занесъл на вещ адвокат, който, прочитайки внимателно всички ситни букви, установил, че Явор може да си тръгне на 21-я ден от шоуто и пак да получи пълния размер на договорената сума.


Деси Цонева - 60 000 лв.


с 60 бона се е облажила Деси Цонева, която възмути аудиторията още с влизането си в Къщата, само няколко дни след смъртта на баща й Димитър Цонев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.