22.08.2016 11:50

Станаха ясни най-желаните мъже в България

Видян 1624 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На традиционната Нощ на ергените в най-актуалния морски клуб по Южното Черноморие - Hacienda Beach в Лозенец, бяха обявени резултатите от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Тя се провежда за трети път, а най-желаните мъже бяха избрани от водещите лайфстайл журналисти в България, които гласуваха чрез специални анкетни карти. Над 80 бяха актуалните български мъже, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. 


Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези, за които всички говорят в публичното пространство. Победител в категория Шоубизнес стана хип-хоп сензацията Криско, за първи път призьор в категория Спорт е футболистът Николай Михайлов, в категория Бизнес първото място е за младия и успешен бизнесмен Вълчо Арабаджиев, а в категория Политика за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов. Всички победители от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА получиха своите кристални статуетки и записаха послания към своите фенове.Моделката Велина Узунова връчи наградата на Криско и му пожела още много успехи на музикалната сцена и в личния живот. Ники Михайлов, един от най-успешните родни футболисти и национал, не успя да дойде в Лозенец. Няколко дни преди да замине за Турция, където ще продължи кариерата си, той получи своята статуетка и благодари на всички гласували за него.Г-жа Димана Василева - генерален мениджър на Quintessentially Lifestyle за България, имаше удоволствието да връчи статуетката и шест месечна клубна карта на победителя в категория Бизнес – Вълчо Арабаджиев.


9-годишният възпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“ е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на най-известната хотелиерска фамилия в България. Вълчо, който учи право в Лондон, помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти. Заедно с партньори той създаде дискотека „Мегами“ в Хотел Маринела - София, която се превърна в най-актуалния клуб в столицата. Амбициозният и чаровен бизнесмен не спира с предизвикателствата и смята да реализира  още свои проекти.   Тази година официален партньор на класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА е Quintessentially Lifestyle. Това е най-успешният клуб в света, предоставящ луксозни консиерж услуги на своите членове. Определен от „Файненшъл Таймс” като "Империя за удовлетворяване на желания", той осигурява индивидуални и проактивни услуги на най-взискателните, влиятелни и заможни хора в света. Неговият успех е определен като „безпрецедентен" от „Сънди Таймс” и има над десет награди за постиженията си в луксозния начин на живот. Компанията е основана през 2000 г. в Лондон. Founding director e Бен Елиът - бизнесмен, филантроп и племенник на Камила Паркър. Той е добре позната фигура в лондонския светски живот. Членовете на Quintessentially Lifestyle в България ползват всички предимства и услуги на елитния клуб, чийто принцип е „Абсолютно всичко е възможно”. Всеки от тях има достъп до хиляди привилегии по целия свят. Като ексклузивен партньор на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА, елитният клуб ще раздаде клубни карти и на някои от най-популярните ергени в бизнес средите, които ценят лукса и удобството.

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.