11.08.2016 13:13

Криско купонясва в Лозенец без гадже

Видян 1474 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Хип-хоп сензацията Криско взриви Hacienda Beach със своето участие, а неуморните му фенове си правиха снимки с него до ранни зори. Хитмейкърът вдигна градусите на насторението със своите хитове “Златните момчета”, “Шапка ти свалям”, "Идеал Петрофф" и "Видимо доволни". Най-много аплодисменти отнесе песента ,,Дали това любов е“, която звездата пусна в ефир през месец май. Музиката, текста и аранжимента са на Криско, а видеото бе засното в Бали с местен екип и местна красавица.  Криско пристигна в компанията на свои приятели и естествено бе най-ухажваната персона край малкия плаж в Лозенец. В началото на юли любовта му с плеймейтката Ася Капчикова приключи след близо едногодишна връзка. Двамата бяха една от най-обсъжданите светски двойки у нас. Според актуалната клюка звездата все още няма нова сърдечна тръпка и се е отдал единствено на кариерата си. Изпълнителят влезе и в класацията Ерген на годината, където се състезава с други свои колеги от родния шоубизнес. 


  Сред най-големите фенове на Криско се оказа и актьора от „Шоуто на Слави“ Краси Радков, който най-вероятно почива по Южното Черноморие. Комедийната звезда се забавляваше в Hacienda Beach в компанията на свои приятели и с усмивка поздравяваше всички морски купонджии. Лейди България 2016 Елизабет Методиева и топ-гримьорката Аделина Цанева също бяха в Hacienda и купонясваха до ранни зори в хитовото заведение.  Тази седмица най-оборотния клуб посреща на своята сцена поп-звездата Любо Киров и джаз дивата Хилда Казасян, които ще зарадват своите почитатели със своите хитове. На 16 август голям клубен концерт в Hacienda ще изнесе и Графа.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния