09.08.2016 09:55

Мая Илиева с латино гадже в Доминикана

Видян 1851 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мая Илиева има стабилна любовна връзка в Доминикана, разкриха близки до вдовицата на Главния, цитирани от в. "Телеграф". Избраникът на българката е мачо от Латинска Америка. Казва се Едуардо, но му викат Роки, както на героя на Силвестър Сталоун от прочутата холивудска поредица за боксовата легенда.Избраникът на Мая бил с тъмни коси и визуално сякаш бил одрал кожата на Жоро Илиев. Той е по-млад с година от Мая. Когато тя го видяла, й се сторило, че всъщност пред нея се явява духът на убития й съпруг - толкова приличал на него. Мая вярва в прераждането на душата и й трябвало доста време, за да осъзнае, че пред нея стои латино мачо, който не знае и дума на български, а не духът на любимия й.


Явяването станало точно на плажа на Кабарете - курорта в Доминикана, който Илиев толкова много обичал и където купил голям парцел. В момента вдовицата на Жоро Илиев притежава там имоти, оценявани на 25 млн. долара. Част от тях тя отдава под наем. Приема и гости от България. Сред тях е и Стефка Костадинова.


В светското пространство се говори още, че в първата си брачна нощ Жоро Илиев накарал Мая да му се закълне, че няма да се омъжва за друг поне 12 години след смъртта му. Тя го направила, но тогава не вярвала, че някога ще настъпи този момент. Други пък твърдят, че вричането станало още по време на венчавката в "Александър Невски" през 1994 година. След разтрела на мъжа й на 25 август 2005 година обаче мая постепенно станала много суеверна и вече силно внимава какво и как си пожелава и за какво се кълне.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей