01/02
22.06.2016 08:28

СексГей колекцията на Джако открита

Видян 2341 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       СексГей колекция на Джако е била открита през 2003 г., разкри, чак сега излязъл на светло, полицейски доклад от претърсването на имението му Невръленд. Много от намерените книги и видеа са описани подробно и в съдебните документи от времето, когато 13-годишият Гавин Авризо се оплака, че е бил жертва на сексуално насилие.


  В доклада се твърди, че в спалнята и банята на ранчото са намерени най-малко седем колекции с напълно голи или частично облечени момчета.


   През ноември 2003 г.  областният прокурор на окръг Санта Барбарана, шерифът и още 70 души нахлуват в Невърленд, докато Джаксън е в Лас Вегас. Издадена е заповед за арест и той е задържан при завръщането си в Калифорния.


  Radar Online първи получи документа от полицията, а следовател по случая им заявил, че материалите описват Джаксън като манипулативен, полулуд хищник, който използва кръв, снимки на животински жертвоприношения и сексуални сцени. По думите му това цели да пречупи волята на децата и да улесни насилието над тях.


   "Той също имаше отвратителни снимки на изтезавано дете, голи деца и възрастни, жени робини и садо-мазо сцени, твърди източникът. Намерени са и книги с "голи и полуголи хомосексуалисти".


   Radar говори с  тогавашния помощник областен прокурор на Санта Барбара Рон Зонен. "Ние идентифицирахме пет различни момчета, всички оплакали се от сексуално насилие. За мен няма съмнение, че Майкъл е виновен", твърди Зонен.


  Джаксън в крайна сметка бе оправдан през 2005 г., след като са му повдигнати седем обвинения за блудство с деца и две за упойване.


 


(Твърденията на Авризо, който бе болен от рак, са подобни на тези, направени десетилетие по-рано от друго 13-годишно момче Джордан Чандлър. Скандалът обаче тогава така и не стига до съда, тъй като страните успяват да се договорят за солидна компенсация между 15 и 20 млн. долара.)


След като Джаксън беше оправдан, той напусна страната и замина за Бахрейн в Персийския залив. Той се завърна в САЩ, за да подготви завръщането си на сцената през 2009 г., когато бе намерен мъртъв в жилището си на 48 годишна възраст.


 Причината за смъртта му е свръхдоза лекарства, предписани му от д-р Конрад Мъри, който бе осъден за непредумишлено убийство през 2011г. След като излежа половината от четири годишната си присъда, той излезе на свобода през 2013 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще