11.05.2016 11:26

Елена Петрова представи нова луксозна марка

Видян 2847 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

              Френската луксозна марка “Biologique Recherche” направи своята официална премиера за България на специално събитие вчера, което се състоя в Гранд Хотел София. На бляскавото събитие премиум марката представи продуктите си за здрава и сияйна кожа, методите за работа с тях, както и демонстрация на първата в света 3D маска за лице с хиелуронова киселина Second Skin.
Премиерата се състоя в две части – презентационна и изискан коктейл под мотото „По-красива кожа с Biologique Recherche”. Официалният вносител за България - фирма „Фортуна 22“ беше домакин на събитието.
Лице на събитието за чиста и сияйна кожа беше актрисата Елена Петрова. „Щастлива съм, че избрах да доверя грижите за своята кожа на “Biologique Recherche”, това бяха думите на Елена, която е първата дама в страната, възползвала се от програмата Haute Couture. “Това са продукти с индивидуални персонални формули, които се създават специално за всяка дама след провеждане на специфична диагностика на състоянието на кожата” -  допълни актрисата, която се присъедини за демонстрационна част по време на събитието, за да сподели с гостите своите страхотни впечатления от марката. „Обещах на своите две деца никога да не остарявам и “Biologique Recherche” ми помага за това.”



          Водещи лектори в демонстационната част бяха г-н Пиер-Луис Делапалм - CEO и съдружник в “Biologique Recherche” Paris и г-жа Мари-Йожен Верде - най-опитният международен тренер на марката.
 Марката е силно съсредоточена върху възстановяването на младостта и здравето на кожата чрез иновативни подходи за лечение на акне, белези, борба със знаците на годините - отпускане, бръчки, пигментации. Върху това акцентира в презентацията си собственикът на “Biologique Rechereche” Paris  г-н Пиер-Луис Делапалм, насочена към дерматолози, клиники за естетична медицина, СПА центрове, студия за красота и  журналисти. Малко след това се проведе и демонстрация на терапия от най-опитния професионалист на френската премиум марка г-жа Мари-Йожен Верде, която вече 25 години развива и усъвършенства иновативния подход за постигане на блестящи резултати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец