Свързани новини

03.05.2016 17:16

Ники Михайлов с Гери-Никол в Дубай

Видян 2523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Отношенията между Николай Михайлов и хип-хоп певицата Гери Никол стават все по-сериозни. Вратарят е свил любовно гнездо с участничката от третия сезон на “Х фактор” чак в далечен Дубай. Във вторник агенция ПИК гръмна, че синът на Боби Михайлов е изкарал незабравима ваканция с 18-годишната си нова изгора в слънчевото емирство. Двамата заминали тайно за Дубай преди около две седмици, без дори никой от близките им да знае за това. Изпълнителката на “Момиче като мен” отменила всичките си участия, за да се усамоти с Михайлов. И то къде – в седемзвездния хотел “Бурж ал Араб”. Най-евтиният апартамент в луксозното здание струва 1000 евро. Елементарната сметка сочи, че за седем нощувки вратарят се е бръкнал най-малко със 7 хиляди евро.


Ники и новата му любов са били засечени миналия петък в самолет на “Флай Дубай” от Дубай до София. И двамата са били добре дегизирани, за да не бъдат разпознати от пътниците в самолета – със суитчърти с качулки, слънчеви очила, а вратарят и с бейзболна шапка. Избродираното число върху козирката й – 13, номерът, с който играе на гърба си, обаче го е издало пред футболни фенове в самолета. Двойката се настанила в бизнескласа, за която билетът е около 3 пъти по-висок от икономичната класа – приблизително по 2000 лева на човек. Това означава, че масрафът на Ники по воаяжа до Дубай е надхвърлил 20 хилядарки.


Според близки до футболиста слуховете, че той е изпаднал в депресия и се е залостил в апартамента си заради предателството на Алисия с Бирмата, не отговарят на истината. На вратаря му било все едно с кого е бившата му приятелка, тъй като от февруари насам той имал отношения с Гери-Никол.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева