08.03.2016 15:07

Кои са най-богатите дами в света

Видян 3032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Производителки на козметка, шоколад и БМВ, собственички на търговски вериги и още някои дами, повечето в преклонна възраст, посрещат женския празник 8 март като най-богатите в света. В списъка прави впечатление отсъствието на загубилата много пари от свалянето на мъжа си съпруга на бившия московски кмет и милиардерка Елена Батурина – Лужкова и на английската кралица, която десетилетия наред, допреди няколко години, водеше тази класация.


1. Лилиан Бетанкур
Според класацията на Forbes това е Лилиан Бетанкур, която има в сметката си 36,1 милиарда долара. Заможната французойка успява да натрупа това завидно богатство благодарение на семейната фирма за търговия с козметични продукти L’Oreal.



2. Алис Уолтън
Милиардерката, която е на второ място в света по финансово състояние, е американката Алис Уолтън. Тя също трябва да благодари за своите 32,3 милиарда долара на семейната компания за търговия на дребно Wal-Mart.



3. Жаклин Марс
Жаклин Марс е наричана Кралицата на сладкишите, тъй като е собственик на един от големите американски производители на захарни изделия Mars. Нейното богатство се изчислява на 23,4 милиарда долара.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!