12.01.2016 10:16

Деян Донков и Радина чакат момче

Видян 1528 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Театрално семейство №1 у нас Деян Донков и Радина Кърджилова очакват първата си рожба в края на пролетта, разкри сензационно пред „Всеки ден" авторитетен столичен лекар. Информацията ни бе потвърдена и от колеги на актьорите.


Красивата актриса вече е отвъд четвъртия месец на своята бременност и видеозонът дори е показал пола на бъдещото отроче - момче. Деян бил на седмото небе от щастие, че ще става татко за втори път, след като вече има една мъжка рожба от колежката си Анастасия Ингилизова.


Радина пък била доста притеснена за очакващото я майчинство. Актрисата работи в армейския театър и ако се вярва на нейни колежки, тя помолила шефовете си да разредят малко представленията й, за да не се претоварва, нищо че до термина й остава доста време.


„Радина е много смутена. Тя не иска да усложнява допълнително бременността си и затова постепенно намалява участията си в театъра. Не ходи по купони, спря да пие, но от време на време си позволява по някоя цигара. Отдръпна се и от светските събития", разказват аркашки. Според тях Деян гледал Радина като писано яйце в последно време и угаждал на всичките й прищевки, напук на агресивния си характер. Кърджилова се стараела да не излиза и навън, за да не бъде заснета с наедрелия корем от папараци. Вече се виждало, че тя е качила 4-5 килограма.


Злите езици в театралните среди шушукат, че видинският мачо е толкова отдаден, защото двойката вече е загубила едно дете при спонтанен аборт през 2013-а. Тогава бременността на Радина била прекъсната ненадейно от тежък кръвоизлив, вероятно предизвикан от бурните оргии на двойката, полети с огромни количества алкохол и забранени субстанции. Не е тайна за никого, че Деян и младата му колежка често си разменяха по някой ритник и шамар.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели