28.12.2015 11:25

Йоанна Драгнева избра Мис Бебе 2015

Видян 1607 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Йоанна Драгнева бе начело на журито на конкурса „Мис и Мистър Бебе 2015”, който се проведе в Paradise Center под егидата на Z & M Private Co и верига клиники ЕО Дент. Певицата, която наскоро взе наградата Майка на годината, закичи с лента победителката Елизабет Иванова. Сладката Бети извоюва титлата „Мис Бебе 2015” сред десетки момиченца на предварителни кастинги. Тя е дъщеричка на известната пиарка Маргарита Кабурова.


  Освен титла и лента, Мис Бебе получи разкошна торта с корона на истинска принцеса от „100 грама сладки”, подаръци от Марсел Тойс, ЕО Дент и Elgidium. За „Мистър Бебе 2015” единодушно бе избран Калоян Любенов, който обаче се развълнува прекалено и трудно понесе звездния си миг на сцената. Той получи красива торта с папионка и много подаръци. Подгласниците на Мис и Мистър Бебе също получиха много изненади, както и всички участници в надпреварата сред хлапетата. Най-сладките бебета бяха избрани за втора поредна години на конкурса, който е запазена марка и се организира от Асоциацията на брюнетките в България.  
По време на събитието бе събрана скромна сума за подкрепа на лечението на Росица Салорова, която се нуждае от 12 000 евро за животоспасяваща операция. Единствената мечта на малкото момченце на самотната майка е тя да оздравее. Можем да я сбъднем, ако хора с добри сърца подкрепят Росица в борбата й за живот.
Ето и сметката на майката, на която можем да помогнем да отгледа момченцето си:
Росица Петрова Салорова
BG 30 BPBI 79 40 40 26 99 48 02
Юробанк
BPBIBGSF
 











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп