18.10.2015 09:56

Брад и Анджелина на косъм от развод

Видян 2717 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известната актриса и режисьорка Анджелина Джоли с години се бори с липсата на килограми. Преди месец беше съобщено, че нейният съпруг Брад Пит е наел специалисти, които би трябвало да помогнат, за да може да се възстанови.


Актрисата припада от глад, има сериозни проблеми, а самия Брад в лична изповед признава, че наистина му е изключително трудно да се справи с половинката си, както и че бракът им се крепи само на огромната упоритост и търпение на двамата.


В момента американските медии изнасят нови детайли, особено след като се появиха спекулации, че Брад и Анджелина може да бъдат следващата двойка в Холивуд, което е на път да разведе. Двамата се ожениха през август миналата година, а седмици по-късно цял свят стана свидетел на невероятен техен спор.


Двойката понесе и друг удар—припадъците на Анджелина, както и факта, че топ режисьори и корпоративни директори я обявиха за ненормална.


Като основна причина за развода се споменава болестта на Анджелина, но този път не става въпрос за потенциалния рак на гърдата или матката. Както се твърди от години, Анджелина от години страда от анорексия, а вече е принудена да се подложи и на лечение на това заболяване.


"Брад иска Анджи да се съсредоточи върху себе си и върху семейството, преди да бъде късно. Той й е казал, че не иска децата да се излагат на такава нездравословна ситуация и не иска да гледа как тя постепенно се самоунищожава", пише Холивуд Лайф.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион