Свързани новини

28.08.2015 14:30

Божинов още страда за гей аферата

Видян 1384 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Божинов още не е преживял факта, че името му бе забъркано в гей афера от участника в „Биг брадър” Кристиян Стойков.


Дразнителят с патешки фалцет изхвърча пръв от шоуто и в серия интервюта обясни, че е бил интимен с пластичен хирург, носещ същото име.


Вмъкването на Николета Лозанова, бившата муза на Божинов, във визитката на гея от село Жернов било само закачка и игра на думи. Нападателят на сръбския „Партизан” се отказа да съди Нова Телевизия след като водещия на риалитито Ники Кънчев му се извини публично в ефир. Опасността от иск за минимум 100 000 лв обаче още тегне над боядисаната главица на Кристиян.


Адвокатът на футболиста Георги Градев сподели, че клиента му е бил пред нервен срив след изговореното в пилотния епизод на шоуто. „Позвъни ми към 23 ч и бе в тежък шок.


Разговорите продължиха до 1 ч посред нощ. И до ден-днешен Валери не е преживял клеветата и ще се срещне с клеветника в съда, ако не се извини”, сподели пред hotarena.net Градев. По негови груби сметки в следващото десетилетие Кристиян ще трябва да работи само за да плати дължимото по делото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни