20.08.2015 11:33

Диктуват със слушалка в ухото на скандалния Кристиян

Видян 2042 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Геят Кристиян Стойков от „Биг Брадър", на когото „Големият брат" даде пълната свобода да командори в Къщата, всъщност не взима сам решенията. Устатият плевенчанин, който успя да си навлече омразата на почти всички съквартиранти само за два дни, всъщност говорел и действал под строгите инструкции на редакторите на риалити шоуто, научи сензационно „Всеки ден".


21-годишният хомосексуалист от плевенското село Жернов през цялото време имал слушалка в ухото, чрез която му давали заповеди от апаратната на „Биг Брадър" какво да прави, за да подразни останалите обитатели на аграрния дом. Като например в епизода от вторник, когато Стойков изхвърли цигарите на своите другари в огъня и ги остави без фасове.


Обидите и подигравките обаче били в голямата си част негови си „изобретения", защото самият Стойков бил страшна злоба. Именно заради това и бил избран от всички гейове, явили се на кастинга. Все пак, за да се нагнети напрежението още в първите часове на шоуто, редакторите го използвали с пълна сила. Те нарочно му дали задачата да бъде „Биг Бос" в Къщата, защото знаели, че каквото и да му наредят да направи, ще го свърши. „Той е готов на всичко за малко слава, ако го накарат да удари някого, ще го направи. Слушалката е много малка, шпионска. Скрита е много добре и никой не я вижда", разкриват пред „Всеки ден" от екипа на предаването.


Стойков взриви общественото мнение още с визитката си преди влизането си в Къщата. В краткото видео той обяви, че е имал интимни отношения с бившия на Азис - Ники Китаеца. Оказва се обаче, че Крис е негова рода по линия на съпругата му, научи сензационно „Всеки ден" от сигурни източници. 21-годишният ексцентрик от село Жернов е втори братовчед на бившата фолк певица Виолета - половинката на Николай Първанов, както са истинските имена на мускулягата от столичния квартал „Люлин".


Хомосексуалният младеж, който е хитът в новия сезон на риалити шоуто, скандално назова имената на футболиста Валери Божинов и това на Ники Китаеца, обявявайки ги като бивши свои сексуални партньори. Вчера пред „Всеки ден" спортистът опроверга грозната интрига и дори обяви, че ще съди Нова телевизия за уронване на престижа му. Сега наяве излиза и фактът, че Кристиян е рода на другия си именит „любовник". Нещо повече - самата Виолета го е лансирала като музикален изпълнител в несъществуващата вече компания на мъжа й - „Риъл Ентърпрайсис". Навремето фолк певицата довела в офиса на фирмата Кристиян и заръчала да го правят звезда. Тогава тя не скрила, че има далечна роднинска връзка с него.


„Самата Виолета също е от село Жернов, но го крие и твърди, че е от Плевен. С Кристиян бяха много близки от деца. Личеше си, че момчето има обратни наклонности, даже той я караше да го гримира и се обличаше в женски дрехи", разказват съселяни на брадъра, който от малък искал да бъде звезда. Поради тази причина и Вили го лансирала като артист в компанията на Ники Китаеца, с когото по онова време бяха на етап гаджета.


„Няма какво да коментирам! Други въпроси имате ли?!", не особено учтиво коментира пред „Всеки ден" роднинската си връзка с Кристиян Виолета. Тя нито потвърди, нито отрече двамата да са братовчеди.


Има записана


една чалга песен


Във визитката си в „Биг Брадър" Кристиян се представи за бивш фолк певец. Оказа се, че той наистина има записана една-единствена песен. Геят се изявява в чалга бизнеса под името Крис. Парчето, към което има и клип, се казва „Летни страсти". Естествено, никоя телевизия не го завъртя. Във видеото младият изпълнител го раздава хетеро, като на някои от кадрите се целува с популярната моделка Дарина Гиздова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и