31.07.2015 13:10

Alexa стана канибал

Видян 544 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес в ефира на Фен ТВ певицата на Ара мюзик Alexa направи премиера на последното си парче „Ще те сменя“. В него изпълнителката показва не само модерно попфолк звучене, а и провокативно видео, дело на режисьра Bashmotion.


Певицата е известна с различните и новаторски проекти, които предлага на публиката. И този път тя не изневери на стила си. Клипът е пълен със символика, обвързан с текста на песента, а Alexa влиза в образа на „Фаталната жена“, която извършва канибалски ритуал за отмъщение на бившия си мъж. И този път в проекта  „Ще те сменя“ се преплита древното ТАБУ– канибализмът. Във видеото Alexa пие човешки мозък, режат се вени и променя правилата на играта. Смята се, че канибализма е свещенодействие, позволяващо на хората да се сдобият с божествени сили и могъщество  чрез пренасянето на жертви. Този мит Alexa преразказва по модерен начин в своето ново видео „Ще те сменя“.


„Цялостната идея за клипа е на режисьора Bashmotion. Разбра ме още от първия път как си представям видеото и го реализира по най-добрия начин. Той има нестандартно виждане за своите проекти и по това си приличаме, за това избрах да работя с него.“, споделя Alexa за работния процес


„Това е третият проект, който правим заедно с музикалната компания. Първите ми проекти бяха много различни един от друг. Дебютният ми сингъл „Помни ми думата“ бе харесан от почитателите на попфолк музиката, а етно-хаус парчето „Без етикет“ от любителите на клубната музика. Най-новата ми песен „Ще те сменя“ е подарък за всички фенове, които очакваха с нетърпение да направя песен в модерния попфолк стил. Благодарна съм на екипа от Ара за добрата съвместна работа“, разказа Alexa.


 


За своя външен вид Alexa се довери на Августина Маркова – Тути – стайлинг, Никола Иванов – грим, Ники Тонев – коса, фотограф – Теди Грозданов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за