28.07.2015 16:05

Убийство на куче разделило Таки и Диляна Попова

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Убито пред очите на моделката Диляна Попова бездомно куче е причината, поради която тя зарязала сочения за наркобарон Христофорос Аманатидис-Таки.


Това научи "България Днес" от отлично информирани източници, близки до някогашната двойка.


Грозната случка се разиграла преди няколко години в центъра на София. Попова и Таки се скарали и точно тогава в пристъп на яд и нерви Аманатидис настъпил газта на джипа си и умишлено кривнал волана към опитващо се да премине улица псе. Кучето е размазано и издъхва на място, а гледката фрапира до краен предел брюнетката.


Според свидетели на отношенията между двамата, Попова се травмирала жестоко от действието на своя тогавашен благоверен. Това било последната капка, която преляла чашата на търпението, и тя решила да скъса всякакви връзки с очевидно агресивния мъж.


Диляна така и не превъзмогва случката


"Истината е, че той беше луд по нея. Много по-влюбен, отколкото бе тя в него. Диляна не успя да прости, че пред очите й е убил невинно куче, и твърдо взе решението да го напусне. След този ден тя никога повече не си вдигна телефона и не се срещна с Таки", коментират близки до топмоделката, която в момента отглежда сама сина си Борил, плод на любовта й с актьора Асен Блатечки.


След скандала между Аманатидис и Попова той също решил да не си губи времето с моделката и бързо се пренасочил да ухажва друга нейна колежка - Боряна Шехтова. По ирония на съдбата Диляна и Боряна са приятелки - станали дружки покрай професионалните си ангажименти у нас и в чужбина. Близки на Шехтова и Попова са категорични, че двете запазили отлични отношения въпреки рокадите по един и същи мъж.


"Диляна е много чувствителна и ранима. От самото началото знаеше, че този мъж не е за нея и във връзката ще срещне много страдания. За жалост и сега не сполучи на спътник в живота", цъкат с език столични злобари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне