26.06.2015 12:06

Разграбиха билетите за втория концерт на Слави

Видян 894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Билетите за втория концерт на Слави Трифонов се разграбиха като топъл хляб. Онази вечер шоуменът обяви, че Евентим пуска ценните хартийки в продажба от 10 часа в четвъртък. Хиляди фенове на певеца и Ку-Ку Бенд влязоха в сайта тази сутрин и той блокира още в първия част.


 


Много хора звъняха на близки и познати, за да им купят билети, защото са заети. Малко след 11.30 часа от интерактивната схема на стадион "Васил Левски", където ще бъде концертът, стана ясно, че повечето от билетите вече са закупени.


 


"Поради огромния интерес потребителите на сайта за продажба на билети към момента надвишават капацитета за обработка на поръчките. За това молим ви, бъдете търпеливи и изчакайте зареждането на страницата. Билети можете да закупите в обекти на Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ, книжарници Оrange, билетен център НДК, касите на зала „Арена Армеец"", съобщиха от Евентим.


 


Напомняме, че първият концерт на Слави Трифонов и "Ку-Ку Бенд" предизвика небивал интерес. 17 000 души пяха хитовете на шоумена в "Арена Армеец". След това водещият обяви, че ще направи втори на националния стадион, на който ще могат да отидат повече хора. Цените на билетите са от 25 до 80 лева. Най-евтините обаче бяха изкупени за броени минути. Пропуските този път обаче са по-достъпни тъй като Майкъл Болтън и другите звезди, за които се говореше, че ще участват в събитието, са отказали заради ангажименти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец