03.01.2009 08:59

Брегович измръзна,ще бъде опериран

Видян 1703 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новогодишният концерт на балканската и световната звезда Горан Брегович му създаде тежки неприятности и той отново ще трябва да бъде подложен на хирургическа операция в Центъра за спешна медицинска помощ в Белград.

Брегович, който изнесе грандиозен концерт в центъра на сръбската столица в новогодишната нощ, е измръзнал жестоко. По време на шоуто термометрите показваха минус десет градуса. Още на 1 февруари Брега, както обичат да наричат звездата в Сърбия, ще бъде подложен на операция. Той ще бъде опериран от директора на Хирургията в болницата, известният специалист Владимир Джукич. Брегович, който падна от дърво на 12 юни тази година и счупи няколко прешлена, осъзнаваше рисковете от новогодишната си изява, но въпреки това прие да се появи на сцената. В бекстейджа, преди появата си на сцената той сложи под бялото си сако, няколко пуловера за да се предпази от студа. Това обаче не му помогна и той едвам изчака стрелките да покажат 1.00 часа след полунощ за да се изтегли. Веднага след това той отказа да се яви в един от нощните клубове, където също имаше програма и се прибра в къщата си в Белград. На тръгване Брега каза само, че "не си чувства пръстите". Мениджърът на звездата Рако Марич потвърди, че операцията ще се състои през месец февруари. По време на концерта на площада целият оркестъра похапваше само чипс, а Горан Брегович изпи една чаша греяно вино.
БГНЕС припомня, че през 1974 Горан Брегович сформира своята група „Биело дугме” - Bijelo dugme – бяло копче. С „Биело дугме” владее сцените в бивша Югославия цели 15 години – от 1974 до 1989 г., поставя всички възможни дискографски рекорди и налага рокендрола като начин на живот на поколения свои последователи. Брегович бе фронтмен и единствен постояннен член на групата. След разпада на групата той започва самостоятелна музикална кариера и пише за световни звезди, включително и музика за филмите на Емир Кустурица. /БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец