22.04.2015 14:47

Алисия и Тони Стораро с дует, малкият Валерко одобрил текста

Видян 1441 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две от най-големите имена на музикалната сцена у нас – Алисия и Тони Стораро, се събраха за общ проект. Песента „Не давам да си чужда” е подарък за меломаните и със сигурност ще оглави музикалните класации, предвиждат музикални експерти.


 


„Идеята за дует дойде спонтанно. Срещнахме се с Тони на събитие и приехме насериозно желанието си, защото през годините често сме говорили за дует, но като че ли сега му дойде времето.”, разказва Алисия. „Музиката е дело на младия композитор Радомир Кишев, с когото аз работя не за първи път и тази песен я поръчах за мен, но в последствие Тони я хареса и бяхме убедени, че това е нашата песен. Текстът също се получи от раз.”, допълва хитовата изпълнителка.


 


„Преди повече от 10 години аз взех участие в песента на Алисия – „Няма да те дам”. Там пеех вокалите. И сега, след толкова време, се радвам, че се събрахме отново. Реших да постъпя кавалерски и оставих повечето неща в нейните ръце – и като текст, и като музика, и в клипа. А и тя е много красива жена, нека повече нея да гледат феновете ни, отколкото мен”, шегува се топ-звездата Тони Стораро.


 


Интересен факт е, че малкият Валери също имал думата за текста на песента. Алисия разказва, че обсъжда със сина си много от творческите си идеи и неведнъж малкият й е давал страшно адекватни съвети и мнения.


 


В първоначален вариант трябвало да се пее „Спри да ровиш в сърцето ми”, но първокласникът споделил с майка си, че тази дума „ровиш” му се вижда много страшна и затова фразата била променена на „спри да чупиш ти сърцето ми”.


 


Видеоклипът на „Не давам да си чужда”, чиято премиера бе днес по Фен ТВ, е с интригуващ сюжет и чак накрая се разбира замисълът. Действието се развива в хотелска стая, а кадрите наблягат на емоциите и чувствата на изпълнителите и са режисирани от Александър Моллов.


 


Междувременно Алисия използва случая с премиерния дует, за да поясни за феновете си: „Съжалявам, че излизането на песента е съпътствано от поредния „скандал” около името ми. Ще бъда кратка, точна и ясна: песента „Не давам да си чужда” никога не е била предназначена за никого друг, в това число и за Джина Стоева. Тя е поръчана лично от мен по мои идеи на композитора и той може да го потвърди. Да „крада”, както ме обвиняват в публичното пространство в момента, не е в стила ми, никога не е било и няма да бъде! А на колежката ми Джина Стоева пожелавам само успехи в професионален и личен план!”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог