25.02.2015 12:39

Галена обра "Оскарите" за чалга, Преслава е фолкдива № 1

Видян 2493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Певицата Галена обра голяма част от статуетките на годишните награди на телевизия "Планета" снощи. Тя бе отличена за "Музикален идол на годината", "Видеоклип на годината", "Дискотечен хит" и "Най-излъчвана песен по радио Веселина".


Както винаги Галена не изневери на провокативния си стил и се появи с маска от кристали на белгийския дизайнер Мартин Марджела, покриваща цялото й лице. 


Певица на годината стана Преслава, която бе отличена още за "Баладичен хит" и "Видеосензация в You Tube". Синът на Тони Стораро - Фикрет, стана "Певец на годината", като едновременно получи и приза "Дебют на годината". 


Сред отличените бяха още Джена за "Песен на годината", "Посланик на българската музика зад граница" и "Най-гледан клип в You Tube", Анелия за "Албум на годината" и "Оригинално присъствие на концертната сцена", Емилия и Ави Бенеди за "Дуетна песен на годината", Райна за "Фолклорен изпълнител" и Ивана в категорията "Посланик на доброто".


13-ите награди на "Планета" закъсняха с близо 30-минути. При мъжете най-добрият изпълнител за изминалата година се оказа Фики. Другите с повече награди бяха Джена и Анелия, а сред мъжете - Фики и Галин. На тазгодишните награди за изненада на всички не присъстваха Мария и Глория, като коментарите в залата бяха, че двете хитови изпълнителки са бойкотирали вечерта на наградите.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци