06.02.2015 14:57

100 Кила взе наградата "Най-добър рапър" за 2014 г.

Видян 1053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наградата за "Най-добър рапър за 2014 г." бе спечелена от Явор Янакиев, известен като 100 Кила. Третите български хип-хоп награди "359 Hip Hop Awards" бяха връчени на церемония в зала 3 на НДК.


Песен на годината за 2014 г. е изпълнението "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева. Двамата спечелиха и наградата за най-добра колаборация с изпълнител от друг стил, както и за най-гледан клип.


Призовете за Най-добър R'n'B артист получиха изпълнителят на хитовете "Въпрос на време" и "Мога да ти вярвам" Венцислав Роланд - Вензи при мъжете и Сантра при жените, издала миналата година "Изгрева и залеза" и "Аромата ти". Ицо Хазарта спечели наградата за "Най-добро MC" и бе посрещнат на сцената възторжено от публиката.


За дебюта си през 2014 г. бяха отличени Прея, която миналата година издаде първия си сингъл "Малките неща", и 5 Стотака, изпълняващ "Кво Прайм".


Третите български хип-хоп награди отличиха още E.C.C.C. за най-добра група, а в категория "Най-добър албум за 2014 г." отличието получиха Явката ДЛГ и Мадматик, които издадоха "Човекът, който се смее-2".



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния