Свързани новини

15.01.2015 10:28

"Трансформърс 4" със 7 номинации за "Златна малинка"

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато филмовият свят очаква най-високите признания за киното през 2014 г., номинациите в ежегодните антинагради “Златна малинка” станаха известни. 

Холивудският мегахит “Трансформърс 4 – Ера на изтребление”, наредил се сред най-касовите продукции, получи най-много – седем номинации. Лентата на Майкъл Бей, реализирала над 1 милиард долара, е посочена в категориите за най-лош филм, най-лош режисьор и най-несполучлив екранен дует.


С по шест номинации за “срамните” отличия следват филмите “Легендата за Херкулес” и “Спасяването на Коледа”. С номинации за най-лош актьор са Никълъс Кейдж и Адам Сандлър. Носителката на антинаградата за най-лоша актриса ще бъде избрана измежду Дрю Баримор, Камерън Диас за ролите й в два филма – “Другата жена” и “Секс запис” и Чарлийз Терон за “Който оцелее, ще разказва”.


Келси Грамър е номиниран в категорията за най-лош актьор в поддържаща роля за четири филма – “Непобедимите 3″, “Легендата за Оз: Завръщането на Дороти”, “Мисли като мъж 2″ и “Трансформърс: Ера на изтребление”. Освен Грамър с номинации за най-лош актьор в поддържаща роля са още Мел Гибсън, Арнолд Шварценегер, Шакил О’Нийл и Кийфър Съдърланд.


Тази година награди “Златна малинка” ще бъдат присъдени и в нова категория – “Спасител”. С нея ще бъдат почетени предишни носители на антиотличията, които наскоро са получили ласкави отзиви за работата си. В новата категория са номинирани Бен Афлек, Дженифър Анистън, Майк Майърс, Киану Рийвс и Кристен Стюарт.


Антинаградите “Златна малинка” са учредени през 1980 г. от публициста Джон Уилсън и се присъждат всяка година от членовете на едноименната фондация за най-слаби постижения в киното.


Носителите получават малинка, направена от пластмаса и покрита със златиста спрей-боя. Всяка “статуетка” струва по-малко от 5 долара, включително данъците от 7 процента.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци