Свързани новини

19.12.2014 13:45

Маги Халваджиян стана дядо

Видян 2805 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синът на Маги Халваджиян Бедрос и жена му Алекс станаха родители на момченце. Детенцето е проплакало за първи път в сряда следобед в частна столична клиника. Предполага се, че раждането е планирано и е било секцио. Детенцето е манекен от малък - тежи перфектните 3,300 кила.


То все още не е получило своето име и се води под номер в болницата. Как ще се казва, ще бъде решено на семеен съвет на клана Халваджиян. Това ще стане, след като от Италия си пристигне прабабата на бебока - майката на Магърдич Юлия. Тя хванала спешно първия възможен полет, за да си дойде по-бързо. Едно е сигурно обаче. А именно, че хлапето оттук нататък го чака царски живот. Кланът Халваджиян ще осигури всичко нужно за детенцето да живее в пълен лукс. Приятелката на Бебо - танцьорката Алекс, вече е уредена с достатъчно добър автопарк, собствено тузарско жилище, а летата й са все по екзотични дестинации като Малдивите и остров Бали.


Самият Маги и съпругата му са на върха на щастието. Те нямали търпение да прегърнат внука си. Преди да стане това обаче, ще се наложи да почакат поне 4-5 дни. Причината е, че Алекс, която е на около 30 години, ражда за първи път. А когато майката е на по-голяма възраст, медиците предпочитат да наблюдават и нея, и невръстното й хлапе известно време.


Това обаче по никакъв начин не е попречило на бурния купон, сформиран от Халваджиян. Веднага след като научил новината, той и Кремена прозвънели на екипа на „Господари на ефира" и на „Х Фактор" , за да ги поканят на масивна почерпка в клуба им „Библиотеката". „Почерпката ще продължи три дни и три нощи. Казали са им: яжте и пийте колкото си искате", разкриха за „Всеки ден" близки до арменската фамилия. „Много е щастлив, че има мъжки продължител на рода, защото Джуди има момиче", коментират в светските среди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е