Свързани новини

08.12.2014 13:21

Любов и сълзи – малко преди финала на Big Brother All Stars

Видян 1402 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер един съквартирант ще напусне Къщата на Big Brother All Stars, само седмица преди финала. За зрителския вот се борят Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Пламена и Тодор Славков. Докато едни съквартиранти се вълнуват от това дали ще останат и дали са интересни на зрителите, други се разтърсени от чувства и заплетени взаимоотношения.


В петък вечер в студиото на „Голямата уста“ съпругата на Ники Китаеца Виолета открито обяви Калина за „инициатор“ и „виновник“ за флирта със съпруга й. Бившата певица свали всякаква вина от своя любим и прехвърли цялата отговорност върху изкусителката. Big Brother и Венета Райкова съдействаха за изясняване на ситуацията и Калина беше извикана в изповедалнята за разговор с Виолета.


Заради тази ситуация зрителите на Нова телевизия видяха сълзи в очите на Калина още при първите искри между нея и Китаеца. Младата дама се разстрои, защото искрено желае да се разграничи от образа на изкусителка и не иска зрителите отново да я възприемат като фатална жена и разбивачка на семейства.


В живото предаване тази вечер ще видим каква беше реакцията на Калина, когато напусна изповедалнята след разговора с Виолета. Ники ще започне да я успокоява и ще намекне за нещо в отношенията със съпругата му, което не иска да назовава пред камерите.


В сянката на драмата между Калина и Ники ще остане една недоразказана история. Емил и Пламена са буквално неразделни в Къщата - те се карат, обиждат, но не могат без компанията си и постоянно се търсят. Тази вечер ще проследим отношенията между двамата, а дали те са само приятелски или могат да прераснат в нещо повече, предстои да разберем.


Жените в Къщата стават все по-нетолерантни към Петя Буюклиева. Тя обаче никога не дава повод за пряк конфликт, а когато такъв се зароди умело избягва конфронтация. Катето е един от най-търпеливите хора в Къщата, но довечера ще видим как и нейното търпение се изчерпва и моли Петя да не мисли на глас, защото „единственото нещо, което чува в тази Къща е гласът й“.


Кой ще отпадне на крачка от полуфинала и кой ще спечели билет за него? Каква награда ще получи победителят и какви ще са реакциите на съквартирантите ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв