Свързани новини

30.10.2014 16:01

BCBG Maxazria вече и в България

Видян 1925 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световноизвестната и обичана от звездите марка BCBG Maxazria стъпи вече и в България. Монобранд бутика се намира в Мол Парадайс София и бе открит с елегантно парти. Популярни личности от шоубизнеса, бизнес-дами и модни журналисти бяха сред първите, които разгледаха новата колекция на популярния бранд. На чаша шампанско Veuve Clicquot гостите за миг се докоснаха до световните звезди, които винаги изглеждат елегантни и модерни в роклите на Макс Азрия. Сред тях са Анджелина Джоли, Алиша Кийс,  Меган Фокс и Луси Лиу. Тя е основана от 61 годишният Макс Азрия, който е родом от Франция, а  цялото му семейство е от Тунис. Дрехите се отличават със странната смесица на френски шик и същевременно екзотични  нотки, взаимствани от Тунис. Поп певицата Ирина Флорин също се оказа фен на марката, която винаги присъства на световните филмови и музикални събития. Новата им колекция със сигурност ще ви накара да се пренесете някъде в пространството или да витаете в безтегловност в облаците – тоалетите и аксесоарите са представени по един несравним начин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,