Свързани новини

30.10.2014 13:08

Образцовият дом се превръща в къща на ужасите

Видян 1148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер ще стартира една от последните мисии във VIP Brother „Образцов дом“. Съквартирантите ще се изправят лице в лице с най-големите си фобии, а всеки индивидуален неуспех ще води до намаляване на седмичния бюджет с 20%. Както винаги, нищо не е такова, каквото изглежда и един съквартирант ще получи тайна мисия. С тежката задача да брани бюджета ще се нагърби Wosh MC, който трябва да убеди всички, че неговата най-голяма фобия е глобофобия или страх от балони. Първоначално хип-хоп изпълнителят ще помисли, че Големият брат се шегува с него, след това ще премине към самоотвержено изпълнение на задачата.


Мисията на Влади Въргала също няма да е лесна. Big Brother ще го изправи през фобия, която ще го извади извън контрол. Страхът, с която актьорът ще трябва да се пребори, е този от къпане. Big Brother ще помоли всеки съквартирант да проведе индивидуален разговор с Въргала и да му даде съвети за личната му хигиена. Това неимоверно ще изкара спокойния Влади извън нерви, а каква ще бъде развръзката - ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.


Всички в Къщата шушукат за отношенията между Иво Аръков и Елена Кучкова. Според съквартирантите хубавицата е завъртяла главата на актьора и той не престава да търси близост с нея. Big Brother отново ще влезе в ролята на сватовник и ще изпрати двамата млади да преспят в отделна стая. Но там ги очаква сблъсък със страха – не го пропускайте.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!