Свързани новини

27.10.2014 10:35

Бой в Къщата на ВИП Брадър

Видян 1677 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Женски бой избухна във ВИП Брадър. Людмила Захажаева и Кали се скараха жестоко една с друга. Блондинката и брюнетката си размениха такива обиди, че вече не могат да се гледат. Стигна се дори до шамари между тях двете. Кали и Камелия Воче не спират да се заяждат с Албена и майка й, които се превърнаха в основни дразнители в тв риалити.  Двете открито влязоха в конфронтация една с друга. Людмила не издържа и заплаши певицата чак с бой. „Бия така, че няма да станеш“, заяви тя. Албена Вулева изненадващо не се меси в скандалите на майка си, а стои настрана, като я оставя сама да се защитава. Людмила и Кали се нападнаха на вратата на изповедалнята като се плеснаха по веднъж–два пъти. Съквартирантите побързаха да ги разтърват, преди да се е стигнало до по-сериозна размяна на крошета и шамари помежду им. Тази вечер един от съквартирантите ще напусне Къщата на ВИП Брадър завинаги.


Зрителите са категорични, че ако някоя от двете групи не си тръгне в понеделник от ВИП Брадър, истински бой в Къщата ще има. Засега залозите са за Камелия Воче, Ели Гигова и Камелия Тодорова като е много вероятно джаз легендата да си отиде.


Сблъсъкът между двете продължава с обидни коментари и намеци, които накараха и най-големите хейтъри в нета да се почувстват неудобно. Изненадващо зрителите на ВИП Брадър симпатизират на Албена и Людмила и твърдят, че Кали и Камелия се държат като невротични бабички.


„Жестоко се излагат тия двете“, „Пуснете ги да хващат пътя“, негодуват зрители по адрес на Воче и компания.


Междувременно Людмила и Кали стигнаха до там, че си разменят даже шамари. Двете се нападнаха на вратата на изповедалнята като се плеснаха по веднъж–два пъти. Този път Биг Брадър не изгони никой заради опита им да се сбият. А и съквартирантите побързаха да ги разтърват, преди да се е стигнало до по-сериозна размяна на крошета и шамари помежду им.


Зрителите са категорични, че ако някоя от двете групи не си тръгне в понеделник от ВИП Брадър, истински бой в Къщата ще има. Засега залозите са за Камелия Воче, Ели Гигова и Камелия Тодорова като е много вероятно джаз легендата да си отиде.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей