14.12.2008 13:11

Италианските футболни звезди... гейове

Видян 2457 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хомосексуалните връзки сред италианските футболисти, включително и сред националите, са масови и ежедневни. Това сензационно разкритие направи в скандално интервю анонимен футболист от трета дивизия пред местната телевизия LA7.


Футболистът твърди, че хомосексуални връзки имат и най-известните футболни звезди в Италия. Според LA7 източникът се занимава полупрофесионално с футбол от 13 години и има "щастлив брак". "В момента имам около 30 клиенти, повечето от тях играят в Серия А, а една част и в националния отбор. Те знаят, че аз съм футболист, но търсят секс с мен, защото съм дискретен", каза той в предаването „V-ictory“, което много бързо се превърна в едно от най-коментираните в страната. Според него хомосексуалните оргии стават в апартаментите на звездите, в хотелските стани или направо в съблекалните на стадионите. 25-годишният младеж признава, че за "услугите си получава пари, при това добри пари". "Често искам и по 1500 евро на среща. Нали знаете, че за футболистите парите не са проблем.... обикновено се срещаме в хотелските стаи след мачовете, защото само тогава имаш свободно време. Аз не говоря за всички, а имам предвид големите звезди. Става въпрос за световно известни играчи и не само в Италия. Сред тях има национали, но има и чужденци", разказа 25-годишният "футболист". "На няколко пъти бях викан и за групов секс", каза още той, който през цялото време бе обърнат с гръб към камерата на телевизията. "Много от тях са бисексуални. Те са женени, имат деца, гаджета. В обществото имат добър имидж и никой от тях никога няма да признае публично за хомосексуалните си връзки", каза още младежът. Той твърди, че в отбора на Милан, където скоро ще пристигне и Дейвид Бекъм, има поне един гей и препоръча на британската звезда "да се пази в съблекалнята или докато се намира под душа". /БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!