Свързани новини

23.07.2014 12:05

Ето я любовницата на Хилари

Видян 2407 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Публична тайна е, че поне от скандала за връзката на Бил Клинтън със стажантката му в Белия дом Моника Люински през 1998 г., Хилари не дели леглото със съпруга си. Досега се смяташе, че тя се е отдала на едва ли не монашески живот. Ала италианските медии направиха сензационно разкритие. Хилари има своята половинка в лицето на Хума Абедин.


66-годишната политичка, която ще се бори за следващ президент на Щатите, е залепена буквално като дупе и гащи с 37-годишната мургавелка, която може да й бъде дъщеря. Русата амбиция, която скоро ще става баба, не криела дълбоката си привързаност към красавицата с мюсюлмански корен. Дългокрака, дългокоса, страстна, тя е всичко, за което може да се мечтае в едно „специално приятелство”, както деликатно медиите наричат дружбата между двете жени.


Хума е до Хилари неизменно от 1996 г. Сякаш съдбата я подарява на госпожа Клинтън баш в навечерието на голямото разочарование от съпруга й. Помежду им за малко застава мъжа на Хума – Антъни Уайнър, който безуспешно се бе кандидатирал за кмет на Ню Йорк. В момента обаче двойката му е наредила да се скрие, което той прави успешно. От 2011 г. никой не го е виждал в компанията на съпругата му. Затова пък всекидневно тя е неразделна с Хилари.


Хума не само се води асистентка на кандидат-президентката. Тя наистина определя цялото й време и всичките й срещи, присъства на тях, че даже според очевидци давала и съвети и се вмъквала в разговори, които са й над нивото. За това обаче не получавала мъмрене, а нежни погледи, ако се вярва на злите езици. Официално Хилари признава единствено, че асистентката й (по американски ще рече секретарка) я консултирала само по въпросите на стила. А не може да се отрече, че прочутата с разнищените си ластичета за коса политичка определено има нужда от това. Мадам „костюм с панталон” била насочена от Хума да си промени радикално визията и пак тя я пратила при Ралф Лорен и Оскар де ла Рента да я разкрасят. В компанията чат – пат участвала като консултант и самата Сара Джесика Паркър от Сексът и градът. Хума обаче обожавала, когато с Хилари са на срещи в Холивуд, където демократите открай време събират много милиони и звезди за кампаниите си и разполагат със силно лоби. Тя тачела страшно много Мерил Стрийп и Барбра Стрезънд, иначе с Хилари си падали по Ева Лонгория и Скарлет Йохансон.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.