Свързани новини

03.04.2014 15:27

Световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър гостува днес в Dancing Stars

Видян 1255 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес, в деня на четвъртите елиминации в Dancing Stars, световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър ще блесне с авторската си хореография, наситена с типичните за нея измпровизации. Бър е започнала кариерата си с класически балет и джаз, но по-късно се влюбва в хип-хопа и това я отвежда в Лос Анджелис. Ендрия е била на една сцена с имена като Риана, Цирк дьо Солей, Бекстрийт Бойс и Шерил Кроу. Темпераментната хип-хоп фурия сравнява танца само с неповторимото "усещане да си в глутница". Тя е в София за четвърти път по покана на Фондация "Танцово изкуство - Илиев" и специално на Петър Илиев.


На сцената на Dancing Stars ще се появят и фънк мастърите от Акага, които ще представят парчето си Rockabilly звезда. "Смеем да твърдим, че това е първото рокабили на български", казва Краси Куртев от Акага. Музикантите твърдят, че с това парче се надяват да дадат положителен заряд на зрителите, а какво по-подходящо място за това от ефира на Dancing Stars!


Какви импровизации ще спретне Ендрия на сцената на Dancing Stars днес и ще ни изненадат ли с някои нови танцувални движения парти специалистите от Акага? Коя ще е звездната двойка, която ще напусне с танцова стъпка дансинга на зрелищното шоу? Ще разберем днес от 20:00ч., само по Нова Тв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева