Свързани новини

19.12.2013 17:28

Рок парти с топ красавици разтърси нощна София

Видян 1728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С вдъхновение Rocks` & Roses, куп специални гости и топ красавици агенция ”Визаж” представи снощи в столичен клуб календара си за 2014 година. Ексклузивните кадри с едни от най-култовите модели на агенцията Станимира Колева, Ирена Милянкова, Гергана Малкоданска, Мая Мирчета, Фани Хараламбиева и Олга Модева са дело на фотографа Диляна Флорентин и съвместната й работа с модния редактор на сп. ELLE Антония Йорданова. Кадрите са запечатали символичната сила и излъчване на красивата жена, съпоставено с непреходната сила на камъка и скалата.


Календарът е заснет за три дни на различни локации – в каменна кариера, сред скални морски брегове край Калиакра и на плажа на курорта Русалка. Продукцията е плод на сътрудничеството между Visages и Z&M, представители на Hitachi за България -гигантска машина с тегло над 22 тона на японския строителен лидер партнира на моделите в част от кадрите.


Именно красавиците от календара се озоваха и в центъра на самото парти по представянето му, а компания им правеха Мартин Мартинов, Мистър България Свят 2009 и Стефан Милетиев, Мистър България Свят 2012. Жени Калканджиева открито се забавлява цяла вечер под звуците на любими легендарни рок парчета и този път не пропусна да грабне микрофона и да се качи на сцената заедно с Румънеца. Рок звученето на партито бе поверено на най-новите попълнения на Вирджиния Рекърдс, победителите от X Factor Мартин и Пламен. Сред най-впечатляващите  жени се забелязваха Блага Митева, Виктория Джумпарова, Мис България Юлия Юревич, Ива Екимова, Гери Дончева, Ивана Скендерова и дизайнерката София Борисова.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.