Свързани новини

25.10.2013 15:49

Изтече името на победителя във VIP Brother?

Видян 2687 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пламен Медаров се оказа скритият коз в джоба на продуцентите на VIP Brother. Най-вероятно бившата марионетка на зрителите ще е голямата изненада на тазгодишното издание на риалитито - шефовете го гласели да грабне победата, и то под носа на Станка Златева, която в началото бе тиражирана за абсолютен фаворит, издават от в. "Всеки ден".


Че не е ВИП персона, е в полза на Пламен, тъй като на зрителите им харесва, че един обикновен човек тормози така наречените звезди, коментират от екипа на предаването.


Точно по този начин преди години звездното риалити бе спечелено от съпругата на Здравко - Христина. Въпреки че не бе никакъв ВИП, жената на първия победител в "Биг Брадър" обра симпатиите на зрителите. Пламен пък по всякакъв начин получава подкрепата на продуцентите на "ВИП Брадър", тъй като бил близък с един от шефовете, научи "Всеки ден". Той е съученик на главния редактор Радо Тушев, който е и гласът на Биг Брадър този сезон.


Лесно е да се забележи, че около 70% от епизодите се въртят именно около Пламен. Флиртът му с Йоана също бил по сценарий. Без никакъв срам бизнесменът разказа за раздялата със съпругата си Фани и заяви, че двамата не живеят заедно от година. Това обаче се оказа пълна лъжа. Самата Фани сподели в интервю, че с Пламен са щастливо женени и че всяка вечер нямат търпение заедно със сина му да седнат и да гледат "татко" по телевизията. На една от общите им снимки, правена в края на 2012 година, ясно личат чувствата им. Двамата са страстно прегърнати и по нищо не личи отношенията им да са провалени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Карлос Контрера

Римска оргия в СОС: Карлос Контрера

В Столичния общински съвет се разиграва ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви