Свързани новини

23.09.2013 16:34

Николета Лозанова пуска папараци по следите на известните

Видян 1638 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на TV7. Всяка събота от 22 часа водещата на „Поверително от Н.Л.“ и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.  За целта известната плеймейтка ще работи с екип от професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир „Поверително от Н.Л.“  ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.


“Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция”, коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета Лозанова.


В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в „Поверително от Н.Л.“ ще има и един загадъчен образ - тайнствената клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността й ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.  Ще има ли критични последици за известните след поредното бляскаво парти и как ще се отрази на публичния им образ критичният поглед на агента на “Поверително от Н.Л.“, предстои да разберем – всяка събота от 5 октомври от 22.00 часа само по TV7.


Едно е сигурно – Градът е голям и папараците на “Поверително от Н.Л.“ дебнат отвсякъде.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби