Свързани новини

19.08.2013 14:00

Как Мадона отпразнува рождения си ден

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На рождения си ден поппевицата Мадона се повози на яхта, игра пейнтбол и опита кулинарни деликатеси на Лазурния бряг.


Американската певица Мадона, родена на 16 август, отбеляза 55-ата си годишнина на Лазурния бряг, предаде ИТАР-ТАСС. В "града на милионерите" Вилфранш сюр мер попдивата е наела за себе си, децата си, за многобройни приятели и за любимия си - танцьора Брахим Зайбат - вила "Шифаноа" с парцел с площ към 3000 кв м. Имотът с два басейна струва не по-малко от 60 млн. евро.


Вилфранш, намиращ се само на няколко километра от Ница, е много популярен сред звездите на световния шоубизнес. Там е пребивавал фронтменът на "Роулинг стоунс" Мик Джагър, обичат да се разхождат певицата Тина Търнър и изпълнителят на ролята на "Агент 007" Роджър Мур.


Фотографи са заснели Мадона да се пече на палубата на яхта под наем, да кара с децата джет и велосипед. Певицата, която е във Вилфранш от 5 август, неизменно бяга сутрин и не пропуска възможност да се разходи по магазините. По време на почивката си Мадона посети фестивала на класическата музика в град Мантон, пиротехническия фестивал в Кан и поигра на пейнтбол с приятели на яхтата.


Попзвездата отдаде дължимото и на френската кухня. В прочутия ресторант "Птит мезон" в Ница Мадона се спря на един от деликатесите на заведението - понички с цвят от тиква. Ресторантът е много хвален от режисьора Уди Алън, обичат да го посещават и бившият френски президент Никола Саркози със съпругата си. Тази вече във вила "Шифаноа" са организирани грандиозни фойерверки. На крайбрежието това е забранено, но за Мадона изключение направи лично кметът на Вилфранш.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей