Свързани новини

08.08.2013 10:01

Ясно е кои ще са съдиите в новия X фактор

Видян 1692 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-успешните музикални формати "X фактор" се завръща от есента в ефира на Нова телевизия.


Вече е ясно и кои ще са съдиите в новия сезон на шоуто.



Мария Илиева, която заемаше едно от съдийските места и в предишното издание на предаването, Станислава Армутлиева – Саня, Велизар Соколов - Заки и Любо Киров.


"Усещането да си част от най-мащабния музикален риалити формат в света е несравнимо, а отговорността – огромна. Всяко решение променя съдби и в немалка степен определя бъдещето на българската музикална индустрия. За мен е чест да бъда съдия и във втория сезон и нямам търпение да открием новия "X фактор" на България", споделя Мария Илиева - изпълнител с над 20 №1 хит сингъла и над 30 награди и отличия за музика и стил.



Станислава Армутлиева - Саня и Велизар Соколов - Заки


В продължение на 22 години тя стои начело на една от най-големите и успешни музикални компании у нас - "Вирджиния Рекърдс". Като част от един от най-известните дуети на 90-те - "Авеню", той допринесе изключително много за формирането на поп културата у нас и едновременно с това протегна ръка на поредица обещаващи таланти.


Саня и Заки - хората, които смело приемат предизвикателството да бъдат част от втория сезон на "X фактор" и да влязат в ролята на съдии и ментори в музикално шоу номер 1 в света.


И Любо Киров


Макар за кратко, в първия сезон на "X фактор" Любо вече е заемал съдийското място. Днес той приема предизвикателството да бъде съдия и ментор във втория сезон на музикалното шоу. Признава, че открива себе си във всеки талант, който преследва мечтите си. Може да разпознае бъдещия "X фактор" само по излъчването и вярва, че музиката не е спортно състезание – тя е преди всичко уважение и... любов.


Водещи на предаването ще бъдат отново Алекс Раева и Мария Игнатова.


"X фактор" е най-успешният музикален формат по света. Той разкрива звезди, които много активно се включват в музикалния световен живот. Този формат извади толкова изпълнители със собствена характеристика, които имат място в българския музикален живот и от две години са непрекъснато на сцената. Това само по себе си показва, че форматът е изключително добре измислен. Ако в други формати се търси само гласа и качеството му, тук играе роля и присъствието на сцената", обясни за "Здравей, България" продуцентът Магърдич Халваджиян.


Големият победител в първото издание на "Х фактор" за България стана Рафи.


Имената на останалите финалистите бяха Ангел и Моисей, Сани Алекса, Михаела Филева и Боги, които вече са част от новата вълна в българската музика.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на