Свързани новини

22.07.2013 14:02

Джулиана Гани спечели Мис Силикон 2013

Видян 2948 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Слънчев бряг за пети пореден път се проведе конкурса Мис Силикон. В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки, пловдивчанката с екзотичното име Джулиана Гани грабна тази година титлата Мис Силикон.


22-годишната красавица, чийто баща е чистокръвен италианец, е професионален музикант. Тя е завършила музикалното училище в града под тепетата, профил Пиано и джаз пеене. Брюнетката в момента  изучава Икономика на туризма. Според клюката тя е щастливо обвързана, но ревниво пази името и професията на гаджето си. Джули е носителка и на титлата Best Erotic Model 2012.


Специално за конкурса от Колумбия пристигна Ниношка Естефания, която. спечели титлата Мис Естетик. Транссексуалната Джулиана Джейма, пристигнала специално от Монте Карло за да покаже прелестите си, обра специалните награди на спонсорите и на домакините от Bedroom.


Атрактивната гърла влезе в ролята на паднал ангел и обра овациите като танцува гола на пилон. Първа подгласничка в Мис Силикон 2013 стана Ралица Димитрова от Стара Загора, която пък изненада гостите на конкурса, като се съблече чисто гола на един от туровете.


Изкусителките и тази година бяха оценявани от звездно жури. Тежката дума си казаха миските от предходните конкурси – Гергана Райчевска и Йоанна Христова, Ваня Тошева, бившата съпруга на медийния бос Тошо Тошев предизвика интерес сред присъстващите с перфектната си форма.


Фолк певицата Магда и ледената кралица Асдис Ран също журираха в конкурса. За Мис Силикон 2013 специално бяха дошли – миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева и Диана Иванчева. Рапърът Устата и бившият футболист Даниел Боримиров също аплодираха възторжено мацките.


От миналата година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза. През 2012 г. тя беше „Не на фалшивият силикон!“.  Тази година мотото на конкурса ще бъде: Равни права за всички! „Тази година призоваваме всички, да приемат различните.


Ние смятаме, че никому не е нужно да обявяваме хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността за противоестествени и особено вредни, и да твърдим, че всяко противоестествено взаимоотношение между двата пола или между представители на един и същи пол представлява обезценяване на човешката личност", споделя Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон. Мисис България 2007 смята, че е дълг на институциите да защитят правата на гражданите, тъй като все пак живеем в европейска държава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд