Свързани новини

06.06.2013 12:27

Дъщерята на Майкъл Джексън е опитала да се самоубие?

Видян 1435 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

15-годишната дъщеря на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън Парис беше приета в болница след предполагаем опит за самоубийство, съобщи АП.


Според адвоката на семейството Пери Сандърс „Парис се чувства физически добре и получава необходимата медицинска помощ”. Той отказа повече коментари около състоянието на тийнейджърката и обстоятелствата, довели до хоспитализацията й.


„Да си на 15 години е трудно, независимо кой си”, заяви Сандърс, цитиран от Си Ен Ен. „Особено трудно е, когато загубиш най-близкия си човек”, изтъкна още той.


Източници от семейство Джексън не потвърдиха, че става дума за опит за самоубийство, но един от тях допусна, че това може да е „вик за помощ” от страна на тийнейджърката, отбелязва БТА. Според Ройтерс майката на Парис Деби Роуи е признала в телевизионно предаване, че дъщеря й е направила опит за самоубийство.


Късно вечерта в понеделник Парис е публикувала съобщение в Twitter, в което пише: „Чудя се защо сълзите са солени”, както и цитат от песента на Бийтълс „Yesterday”: „Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далеч. Сега изглежда се завръщат, за да останат”.


Майкъл Джексън почина през лятото на 2009 г. от свръхдоза от упойката пропофол, поставена му от личния му лекар Конрад Мъри.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тошко Йорданов

ГЕРБ оставиха ППДБ да си играят на юристи: Тошко Йорданов

 „Изборът на служебен премиер беше една ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата