Свързани новини

05.02.2013 14:21

Четвърт милион лева е залогът в "Къртицата" по TV7

Видян 2023 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-мащабното риалити шоу, правено у нас, започва през март в ефира на TV7. В първия сезон на “Къртицата” ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове.


Участието си във формата вече потвърдиха Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи  развитието на действие и живота им в Базата. В продължение на три месеца участниците в „Къртицата” ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.


“Къртицата” е първото интерактивно риалити в България, в което и зрителите ще бъдат преки участници-детективи и всяка седмица ще могат да печелят по 5 000 лв., ако следят развръзката и действията на Къртицата. Кастингите за „Къртицата” ще се проведат на 15 и 16 февруари в Бургас, на 17 и 18 февруари във Варна, 22 и 23 февруари във Пловдив и на 24 и 25 февруари в София.
Продуцент на приключенското риалити е ”Междинна станция”, а водещи на риалитито по TV7 са Иван и Андрей. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят, а консултант на първия му сезон в България е един от неговите създатели – Йост Розет.
“Колосалните мащаби на проекта - бюджет, участници, водещите чуждестранни консултанти и паричната награда от четвърт милион лева, са красноречивото доказателство, че “Къртицата” е №1 в сравнение с всички реализирани до момента риалити формати в България”, съобщи на специална пресконференция изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков.
“Къртицата” е изключително успешно риалити шоу, което винаги надминава и най-смелите очаквания на зрителите, тъй като събира в себе си най-доброто от най-успешните риалити формати по света”, коментира Йост Розет.
 “Селекцията на известните личности е много силна и можем да кажем, че сред тях има знаменитости, които за първи път се съгласяват да станат част от телевизионно риалити изживяване. Освен потвърдилите Николета Лозанова, Азис и Деян Донков, водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта”, съобщиха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на