Свързани новини

19.11.2012 10:29

Дженифър Лопес плени България

Видян 1514 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тя пее прекрасно, танцува прекрасно и владее прекрасно публиката! Тя е Дженифър Лопес, а на неустоимия й чар в зала "Арена Армеец" в София имаха възможност да се насладят над 12 000 зрители, които присъстваха на концерта й на 18 ноември вечерта, информира Дневник. Шоуто на Джей Ло в София е част от турнето Dance Again, което започна на 14 юни в Панама сити и преди да пристигне в Европа, бе на обиколка само в Южна Америка.


30 минути преди официално обявения начален час на концерта една трета от залата е празна и нищо не подсказва, че два часа по-късно атмосферата там ще е нажежена до червено. Теренът е зает само от най-верните фенове на звездата, които искат да са сигурни, че ще са максимално близо до нея, а по трибуните празните седалки са почти толкова колкото и заетите. Повечето присъстващи са тийнейджъри и млади хора до към 30 години, а отделни сектори на терена изглеждат буквално като по време на голямото междучасие в училище.


Няколко сцени пред залата посрещат новодошлите. На тях се вихри латино купон, а на специални щандове вътре в залата фланелки с образа на Джей Ло или пък секси боксерки с надпис Dance Again се продават срещу 40 лв.


И докато най-нетърпеливата част от публиката се утешава за чакането с пуканки, чипс, бира или уиски, идва време за подгряващите музиканти. Лора Караджова и балет "Нова" се появяват първи в 19.30 ч., след което сцената заемат Кристо, Бобо и Графа. Като всяка звезда и Дженифър Лопес накара феновете си да почакат и се появи на сцената в 20.45 ч.


Началото на шоуто беше с внушителна вариететна сценография, а самата Джей Ло се появи в чисто бял тоалет и предизвиква възторжени възгласи сред публиката. Вариететната естетика обаче бързо отстъпи място на денс купона, в който, както е известно, певицата по нищо не отстъпва на балета си. В шоуто се редуваха динамични парчета с лирични изпълнения, така че публиката да се наслади както на най-новите сингли на певицата като Dance Again и Dance On the Floor, така и на по-старите й хитове като Love Don't Cost a Thing и Waiting For Tonight.


Един от най-трогателните моменти в шоуто беше изпълнението на Лопес, по време на което на екрана зад нея се появяваха снимки и видео от личния й архив с двете й деца - близнаците Максимилиан и Емма. Преди това  певицата успя да омая публиката, като я покани на разговор, а тема на разговора естествено беше любовта. Тъкмо тогава феновете успяха да чуят на живо незабравимата If you had my love.


Лопес на няколко пъти се заиграваше с феновете си и на няколко пъти им благодари за присъствието им, като дори обеща да се върне за нова изява в София. Тя не пропусна да слезе сред пнубликата и да се ръкува с много от почитателите си, заели места най-близо до сцената.


Lets Get Loud Сложи край на шоуто, но публиката аплодира дълго и получи като бонус изпълнението на Dance Again.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей