Свързани новини

04.10.2012 11:47

Берлускони пак финансира продукция на Мишел Бонев

Видян 2099 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианският сайт за светско-политическа пикантерия "Дагоспиа" препечатва публикация на всекидневника "Фато куотидиано" под заглавие "Вземете ми всичко, но не и Бонева".


Според автора Малком Пагани телевизионната империя "Медиасет" на Силвио Берлускони е на изкуствено дишане и не харчи пари дори за тоалетна хартия, но е отпуснала 4 милиона евро за двусериен филм на Драгомира Бонева с псевдоним Мишел Бонев, която като Орсън Уелс прави всичко сама - продуцент, режисьор и актьор.


Минисериалът е озаглавен "Жени в играта", ще трае 200 минути и ще бъде съвместна продукция на "Медиасет" и на продуцентската фирма на Бонева "Romantica Entertainment", пише БТА.


"Търсенето на пари приключи и веселата бригада на Бонева се премести в Триест, където ще снима в продължение на осем седмици. В "Жени в играта" Мишел е полицайка по семейна традиция и разследва незаконен хазарт, ръководен от лице, което се оказва убиец на баща й", се посочва в публикацията.


Още с появата си в публичното пространство Мишел Бонев бе набедена за любовница на Берлускони, а филмът й „Сбогом, мамо“ предизвика грандиозен политически скандал в България и Италия.


В Италия поискаха оставката на министъра на културата Сандро Бонди заради наградата за филма й "Сбогом, мамо" на фестивала във Венеция. Мотивът – твърденията, че върху Бонди е упражнен натиск от премиера Силвио Берлускони да даде такъв приз. Италианските медии определиха Бонев като протеже на Берлускони и дори я свързаха със свитата му от компаньонки.


В България пък се оказа, че Националният филмов център e субсидирал филма с 330 000 лева филма. В резултат на скандала беше уволнен заместник-министърът на културата Димитър Дерелиев, а директорът на Националния филмов център Александър Донев подаде оставка.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби