Свързани новини

27.09.2012 16:16

Емануела заряза гаджето си

Видян 1609 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не Никола зарязал чалга фурията Емануела, а тя му е била шута, твръдят нейни близки  пред Блиц. Тя не се тръшкала изобщо за екс любимия си, защото не смятала връзката си за сериозна. „За нея Ники беше само временно забавление, развлечение, нищо сериозно”, кълне се нейна приятелка. Според нея Еми не била влюбена изобщо в изгората си, затова се изнесла от гаджето си, без да рони сълзи и да кърши пръсти:  Фолк певицата скандализира непрекъснато обществото с връзките си с по-млади от нея мъже. Нито един от тях не се оказа обаче способен да задържи вниманието и сърцето й за по-дълго време или да я отведе до олтара. Преди време тя заяви в интервю за Супер 19`, че е много влюбчива и импулсивна. 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.