Свързани новини

11.05.2012 17:45

Устата и Софи Маринова представиха 10-тия си юбилеен дуетен сингъл

Видян 2388 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-обичаният дует в България – Устата и Софи Маринова събраха стотици приятели от бизнес елита, музикалните среди, модата и изкуството в шоурума на Z&M HITACHI на Околовръстен път на 10 май, за да представят десетия си юбилеен сингъл „Отнесени от Вихъра”. Собственикът на Z&M HITACHI Николай Младжов и звездните домакини на вечерта, посрещаха повече от час VIP-гостите на събитието, дефилиращи в шикозни тоалети пред стената на славата. Сред приятелите на Устата и Софи се открояваха Камен Воденичаров, Емил Кошлуков, Евгени Минчев фон Бул - рицар на Ордена на Ротисьорите и Лорд ъф Итън, “Мисис България 2006” - Елеонора Манчева, Боряна Баташова, светската двойка Ивана Скендерова и Мартин Горанов, моделките Гери Дончева, Йоана Христова и Гери Аролска. Да уважат своите колеги бяха дошли още човекът-глас Тони Стораро, Таня Боева, Лияна, Бони, Владо Димов, беквокалистът на “Шоуто на Слави”- Борис Солтарийски, както и собствениците на “Ара Мюзик” и “Диапазон Рекърдс” – Виктор и Ненчо Касъмови.
Още с първото си представяне пред гостите, песента “Отнесени от вихъра” постави сериозни заявки да измести дебютния дует на Устата и Софи „Бурята в сърцето ми” от челните позиции в сърцата на феновете, а видеоклипът, по който тандемът за първи път работи с нашумелия режисьор Мартин Макариев и неговия екип ( Forward Pictures), остави без дъх гостите на промоцията.  Ленатата е заснета в базата на Кремиковци , с подкрепата на “ Z&M Private Co” – единствен търговски и сервизен дилър на HITACHI за България. Като контрапункт на апокалиптичната атмосфера и разрухата, сред плътни димни завеси и огньове, Софи и Устата се открояват в светли тонове и ефирни материи. За пореден път звездите се довериха за изработването на сценичните им тоалети на своите приятели София Борисова – Модна къща „Романтика” и Модна къща „Агресия”. Интересното е, че този път костюмите им бяха ушити за по-малко от 24 часа, а визията на Софи поразително напомня на Скарлет О’Хара.
По време на промоцията бяха излъчени бекстейдж кадри от работния процес при заснемането на „Отнесени от вихъра”, дело на SV Studio, с фотограф Симон Вартерян.
Събитието премина в два етапа: представяне на клипа и официалното изпращане на ромската перла за финала на „Евровизия 2012”.
Победителите от предишни години в конкурса „Българската Евровизия” - Мариана Попова и Deep Zone Project, начело с победителите в „Детската Евровизия”,  се качиха на сцената, забравяйки различия и конкуренция, за да поздравят и пожелаят на таланта Софи Маринова – успех на представянето й в Баку на 24 май. Най-голямата изненада за певицата бе специалният личен подарък от дуетния й партньор Устата – “уСТАТУЯ” с лика на Софи Маринова, пресъздаваща я в сценичен момент от участието й на родния конкурс. Звездата кръсти на свое име 40-сантиметровата пластика от бронз и пожела на Софи късмет по време на големия финал. “уСТАТУЯТА” тежи 5 кг и е извайвана в продължение на 2 месеца от склуптора Георги Кунев, син на известния български склуптор Куню Желев. Реакцията на Софи при вида на подаръка успя да трогне всички гости.
Грандиозното събитие завърши с невероятно светлинно шоу между машините на HITACHI , а всички музикални звезди успяха да създадат свое звездно шоу в небето с послания върху хартиени фенери.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне