Свързани новини

06.01.2012 12:26

Спасителят от магистрала Тракия стана Мъж на годината 2011

Видян 1903 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стефан Стойчев, станал известен като "спасителят от магистрала Тракия", стана Мъж на годината 2011, предаде БГНЕС. На въпрос кое е по-трудно да спасяваш или да не спасяваш, Стефан Стойчев е категоричен: "За мен по-трудното е да стоиш отстрани и да гледаш хората как се мъчат. По-лесно е да влезеш и да спасиш хора, отколкото да стоиш и да ги гледаш. Онази вечер, когато влязох в автобуса, не съм се замислял. Там нямаш време да мислиш. По-трудно е да стоиш и да гледаш как хора се борят за живота си, а да не им помогнеш".


За Христо Мутафчиев, който беше достоен претендент за титлата, мъж на годината и жена на годината не са важни. Важно е всеки да си е на мястото. За актьора това значи да прави неща, които го удовлетворяват, него, публиката и цялото съсловие. "Мрънкането на българина трябва да се промени. Всеки да запретне ръкави, за да си оправи къщичката", смята Мутафчиев.


Треньорът по борба Симеон Щерев, също номиниран в конкурса, призна, че мъжеството се показва там, където рискуваш. "Мъж на годината за мен е човек, който не го е страх да влезе и да спасява хора. Това е мъжеството. Това, че аз си върша работата не ме прави повече мъж. Мъжеството се показва там, където рискуваш. Човек, който не го е страх да се хвърли в огъня и да спасява хора - това е мъжът", каза Щерев.


Номинираните за "Мъж на годината" досега се определяха от журналисти от национални и регионални медии. Волейболистът Матей Казийски е последният носител на титлата Мъж на годината. През 2010-та повече от 10 000 българи гласуваха за него. Казийски се състезаваше за отличието с вицепремиера Цветан Цветанов и новоизбрания президент Росен Плевнелиев, който тогава беше министър на регионалното развитие и благоустройството.


 


Снимка: Дарик



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева