Свързани новини

11.11.2011 13:59

Зуека блъсна пенсионер, “Гугъл” мълчи

Видян 7615 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Делото по инцидента, при който Максим Стависки причини будна кома, което е фактическо отнемане на душата на Мануела Горсова, извади на бял свят забравени истории за звезди, съобщават от "Всеки ден". Най-тайна от тях е тази за катастрофата на Васил Василев – Зуека. За нея няма да намерите нито ред дори в Гугъл, който знае всичко. Тук-таме излиза някой коментар във форум, където при изброяването на Стависки, Маричков и Калоянчев, се споменава и името на актьора. Естествено, мнозина биха си помислили за някакъв тип световна конспирация по темата. “Едва ли Зуека е наел някой специалист, каквито наистина има, който да е изчистил всичката информация за него от мрежата”, твърдят експертите. Все пак и те се учудват защо за катастрофата на Кирил Маричков, която предхожда по време тази на актьора има обилно инфо, а за тази на Васил Василев – не. Тя е част от черната серия “Звездите на шоубизнеса срещу пенсионерите”, при която само за година 3 знаменитости блъскат хора от третата възраст. Мнозина се опитаха да обяснят това с направени магии и всевъзможни щуротии. А истината е, че Кирил Маричков не е спазил знак, а Калата и Зуека са били лишени от време да реагират при неправилно пресичане на пешеходци в зони, където позволената скорост на движение е висока. Материал за инцидента с Васил Василев, станал популярен с “Ку-ку” и “Каналето”, а после влязъл в първия състав на “Господари на ефира”, се появява за последните 10 години само във в. “Уикенд” в обзорен текст за пободни случаи. Ето какво четем в най-тиражния седмичник на България през 2005 година: Звездата на тв шоуто “Господари на ефира” Васил Василев също преживя транспортна злополука с фатален край. Преди 5 г. Зуека бутна 80-годишен мъж край Перловската река. Човекът почина, а актьорът с месеци спусна завеса около себе си. Деликатно отбягваше медийните и светските изяви. Вместо това потърси спасение на сцената. Докато превъзмогваше страданието си, почитателите му можеха да го видят само в театъра”. Естествено, звездата тогава нито възразява, нито отрича, нито пък коментира неприятната тема за всеки водач, преживял подобна драма.
Дали времето наистина лекува всичко? “Всеки ден” потърсили Васил Василев – Зуека за коментар на инцидента, при който си отиде човек. “Нали не си представяте, че ще говоря за случая. Не искам да си го спомням. Желая да го забравя, а вие ме подсещате за него”, рече Зуека и треснал телефона. Вместо да го въртим на шиш, решихме да поискаме повече подробности от пресаташето на клана Халваджиян, който продуцира известния актьор. Много по-любезна в отговорите си на нашите въпроси, отколкото самият герой на трагедията, разбира се, беше пиарката му Ани Халваджиян. “Да, има такъв случай. Човекът, доколкото помня, беше пенсионер. Все пак беше преди повече от 10 години, май през 2000 година. Проблемът е, че случката стана на канала или “Цариградско шосе”, където се кара с по-висока позволена скорост, а възрастният човек излиза на пътя по безумен начин и не оставя шанс за реакция на шофьора”. На въпроса дали Зуека, който поне по спомените на неговата страна няма вина за изскочилия внезапно пешеходец, отново шофира, Ани Халваджиян отговори утвърдително. Той кара своя малък “Хюндай” от години.
По ирония на съдбата не много време след катастрофата, която обръща живота и мисленето му, през 2002 г. той е поканен за рекламно лице на тази марка южнокорейски автомобили, четем в медиите от онова време. Зуека приема, въпреки всичко.
Днес  негови съседи разказват забавна история, която може да послужи за ведър финал на този мрачен епизод от сагата на “Всеки ден”. Неотдавна съседи на актьора в жк “Гео Милев”, недалеч от мола “Сердика”, наричан още Златния, се обаждаха по редакциите възмутени. Проблемът им беше, че телевизионният любимец паркира по нереден начин малкия си автомобил. Зуека възмутил кварталната общественост, защото по неизвестни причини обичал да го слага баш пред входа на кооперацията, в която живее. А това пречело на движението на съседите му.


източник:Всеки ден


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще