Свързани новини

09.11.2011 15:46

Зашеметяващо шоу на тримата фолк тенори – Азис, Тони Стораро и Илиян

Видян 2986 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повече от 600 почитатели на тримата тенори на фолка – Азис, Тони Стораро и Илиян, получиха изненадващо нетрадиционен концерт в Night Flight.


Началото бе повече от зашеметяващо. Азис се появи на сцената с огромни 3-метрови ангелски криле на фона на микс от свои хитове. С бурни аплодисменти беше посрещнат Тони Стораро, а истинският старт даде Илиян с „летящо“ изпълнение на 5 метра височина.
 
Първоначалната идея тримата да се редуват на сцената бе изоставена още на втората песен и сценарият отстъпи на импровизацията върху парчета като „Хоп“, „Милионерче“, „Отличен 6“, „Честит рожден ден“. Към отбора на звездите на сцената се присъедини и плеймейтката Гергана Райчевска, която изигра ролята на „тупалката“ на Илиян.
 
Нетрадиционният концерт продължи с гръцки и румънски парчета и хитове на Тони Стораро, който покани на сцената своя осем членен оркестър. С вдигането на градуса триото се превърна в квинтет, след като на сцената се качиха Софи Маринова и Бони.


Двете празнуваха рожден ден на своя приятелка, но не пропуснаха да поздравят гостите с няколко песни. Великолепната петорка обра овациите не само с гласовете си, но и с танците на сцената.
 
На финала Тони Стораро и Илиян поздравиха всички с вечните български хитове „Моя страна“, „Една българска роза“ и „Йовано, Йованке“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за