Свързани новини

08.11.2011 15:08

Азис опъна сексапилната манекенка Галя

Видян 4074 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Азис опъна сексапилната манекенка Галя в 5 различни секс пози. Певецът е полудял по изкусителната плеймейтка и не спира да се натиска с нея и в леглото, и на публични места. Еротична оргия двамата си спретнаха и по време на уникална фотосесия, публикувана ексклузивно в списание „Уикенд за жената”. В днешния си брой най-четенето женско списание у нас публикува на 6 страници удивително фотографии на тандема.


На горещите кадри Азис и Галя захвърлят всякакви задръжки и се показват, както винаги са мечтали да бъдат видени от публиката. Снимките се гарнирани с пиперливо интервю с двамата, в което те разкриват всички интимни подробности и тайни около отношенията им.
„Азис е желан и от мъже, и от жени. Тези бедра, този красив задник, тези устни. Трябва да си луд да не ги пожелаеш. А как се целува! Целува се сякаш се целуваш с жена, може да го прави и като мъж. И двете те карат да настръхнеш!”, хвали партньора си Галя. 
Тя признава, че е държанка на певеца и той се грижи изцяло за нея. Азис пък не крие, че е готов на всичко, за да притиска изкусителното й тяло в леглото си.


„Искахме да се погледнем отстрани и да видим наистина ли сме толкова секси. И без това живеем заедно, спим заедно и какво ли още не. Много хора са ни казали, че си приличаме и имаме еднакво изражение на лицето докато правим секс. Поне няколко мъже го потвърдиха...”, обяснява Азис.


Певецът разкрива, че иска дъщеря му Рая да е копие на моделката, но признава че не се държи с нея като със свое дете. Правят ли секс, гаджета ли са и дали Галя е приела предложението му за брак, ще научите в новия брой на „Уикенд за жената”, който от днес е на пазара.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец